آیا تمایل دارید تا از مهارتهای خود به کسب درآمد در منزل بپردازید؟ از کار کردن به صورت حضوری و استخدامی خسته شدهاید و میخواهید پروژههای دورکاری انجام دهید؟ مشاغل فریلنسری برای شما از بهترین گزینهها خواهند بود! کسب درآمد با فریلنسری، مزایای بسیاری دارد؛ شما میتوانید در منزل به انجام پروژههای مختلف بپردازید و زمانی را که قرار بوده است برای رفتن و رسیدن به محل کار صرف کنید، ذخیره نمائید! یکی دیگر از مزایای کسب درآمد با فریلنسری، این است که شما میتوانید پروژههای دلخواه خود را انجام دهید و از کار کردن بر روی پروژههایی که به آنها علاقهای ندارید، صرف نظر کنید. از طرف دیگر، کسب درآمد با فریلنسری به شما این اجازه را میدهد تا هر زمان که خواستید کار کنید؛ چه اول صبح باشد چه آخر شب! بنابراین، ساعات کاری انعطافپذیر نیز جزو مزایای کسب درآمد با فریلنسری محسوب میشود. در ادامه، با تجارت آنلاین همراه شوید تا در رابطه با کسب درآمد با فریلنسری، اطلاعات بیشتری را به شما ارائه دهیم.
کسب درآمد با فریلنسری به چه معناست؟
فریلنسری کار کردن، در واقع به معنای قبول و پذیرفتن پروژههای دورکاری کارفرمایان مختلف از سراسر دنیا است. شما میتوانید اینکار را به کمک اینترنت انجام دهید. این پروژهها میتوانند در زمینههای مختلفی از جمله برنامهنویسی و طراحی گرافیک باشند. همچنین، شما قادر خواهید بود تا به تولید محتوا نیز بپردازید. هر پروژه راه دوری که در آن، امکان انتقال اطلاعات از طریق اینترنت باشد، یک شغل فریلنسری به حساب خواهد آمد. البته، این تعریف یک توضیح غیرتخصصی و کلی از شغل فریلنسری است.
ابعاد گستردهای جهت انجام پروژههای فریلنسری وجود دارد؛ زیرا تنوع مشاغلی که میتوانند به صورت دورکاری انجام شوند، بسیار است. بنابراین، میتوان گفت که شغل فریلنسری دارای بازهای گسترده است. شما به هر رشته یا شغلی که علاقه داشته باشید، میتوانید آن را به صورت فریلنسری انجام دهید و این امر، مدیون پیشرفت تکنولوژی و اینترنت خواهد بود.
فریلنسر کیست و چه وظایفی دارد؟
فریلنسر، عنوان شغل یا فردی است که این پروژههای از راه دور را دریافت کرده، به اتمام میرساند و به صاحب پروژه تحویل میدهد. همچنین، فریلنسر وظیفه دارد تا در رابطه با قیمت توافقی، مدت زمان انجام کار و دیگر عناصر مهم، با کارفرما معامله کند. حال ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که چگونه میتوان پروژههای فریلنسری را اخذ کرد؟ از کجا باید این پروژهها را پیدا کرد و اگر همه امور به صورت آنلاین و از راه دور است، چطور میتوان با کارفرما قرارداد بست و توافق کرد؟ در ادامه، با مقاله کسب درآمد با فریلنسری تجارت آنلاین همراه شوید تا پاسخ تمامی این سوالات را برای شما شرح دهیم.
شیوه کسب درآمد با فریلنسری
این نوع روش درآمدزایی، یکی از راحتترین و سادهترین فرآیند را دارد. در واقع، شما تنها کافی است تا از مهارتی برخوردار باشید. سپس، موظف هستید تا به وبسایتهایی که پروژههای فریلنسری را ارائه میدهند، مراجعه کنید. پس از آن، باید در یکی از وبسایتها که به نظر شما شرایط مناسبی دارد، ثبتنام کنید.
در ادامه، باید رزومه خود را در پروفایل مورد نظر بنویسید تا کارفرماها بتوانند با خواندن آن به این نتیجه برسند که آیا شما برای واگذاری پروژه مناسب هستید یا خیر! در نهایت، شما قادر خواهید بود تا پیشنهادات مختلف را بررسی کنید و یکی از آنها را قبول کنید.
همچنین، برای اینکه سرعت دریافت پروژه شما بیشتر شود؛ میتوانید خودتان پروژههای مختلف را چک کنید و هر آنچه که با مهارتهایتان منطبق بود را، برگزینید. برای اینکه پروژه را بتوانید دریافت کنید، به تایید و توافق کارفرما نیاز خواهد بود. بنابراین، پس از ارسال درخواست دریافت پروژه باید صبر کنید تا کارفرما به شما پاسخ نهایی را اعلام کند.
شما میتوانید به همین سادگی، وارد این حرفه شوید. پروژههای فریلنسری در هر وبسایت، عموما توسط کارفرماها تعریف و منتشر میشوند. همچنین، ممکن است نیاز باشد شما مبلغی را به صورت ماهیانه، جهت خریداری اشتراک وبسایت مورد نظر بپردازید. البته، این هزینه در حد کارمزد است و مبلغی بسیار بالا نخواهد بود!
بررسی مزایا و معایب کسب درآمد با فریلنسری
در این بخش، قرار است تا به بررسی برخی از مزایا و معایب کسب درآمد با فریلنسری بپردازیم. همانطور که میدانید، افراد میتوانند از طریق فریلنسری به کسب درآمد در خانه بپردازند. این مزیت سبب شده است تا افراد زیادی به این حرفه رویآور شوند و تمایل داشته باشند تا از طریق آن، درآمدزایی کنند. شما میتوانید با استفاده از پروژههای فریلنسری، به راحتی به کسب درآمد اینترنتی در خانه مشغول شوید. در بخش زیر، دیگر مزایای این شغل را برای شما مورد بررسی قرار دادهایم:
مزایای کسب درآمد با فریلنسری
- شما رئیس و کارفرمای خودتان خواهید بود.
- زمان و ساعات کاری این حرفه، انعطافپذیر هستند. در واقع، شما میتوانید در صورت تمایل به جای کار کردن از اول صبح، به کار کردن در زمانهای آخر شب بپردازید.
- قیمت پروژهها و حقوقتان را خود شما معین خواهید کرد.
- قادر خواهید بود تا در هر مکانی کار کنید. میتوانید در منزل به انام وظایف خود بپردازید یا در صورت تمایل، اینکار را در کافه یا دفتر شخصیتان انجام دهید.
- میزان درآمد شما، به مقدار کار کردنتان بستگی خواهد داشت. هر چه قدر بیشتر کار کنید، قادر خواهید بود تا درآمد بالاتری را نیز دریافت نمائید.
- شما میتوانید هزینههایی را که برای رفتن تا سرکار و این موارد خرج میکنید، ذخیره نمائید؛ زیرا دیگر نیازی به حضوری کار کردن و حاضر شدن در محل کار نخواهد بود.
معایب کسب درآمد با فریلنسری
درست است که حرفه کسب درآمد با فریلنسری مزایای بسیاری را با خود به همراه دارد؛ اما برخی مواردی هستند که این شغل و نحوه کسب درآمد، از آن برخوردار نخواهند بود. به هر حال، هر شغلی که مزایایی را در اختیار شما میگذارد، ممکن است معایب و مشکلاتی را به همراه داشته باشد؛ زیرا هیچوقت هیچ چیز کامل و بی عیب و نقص نیست. در ادامه، برخی از معایب کسب درآمد با فریلنسری را بررسی کردهایم:
- درآمدزایی شما به صورت ثابت نخواهد بود. شما باید با تلاش خود و گذر زمان، درآمدزایی خود را انجام دهید. ممکن است زمانهایی باشد که نتوانید هیچ پروژهای را دریافت کنید. این امر سبب میشود تا شما در آن مدت زمان، موفق به دریافت هیچ درآمدی نشوید!
- یکی دیگر از معایب کسب درآمد با فریلنسری، این است که شما باید رزومه عالی را به کارفرما ارائه دهید تا در نهایت بتوانید درآمدزایی داشته باشید! رقابت در عرصه دریافت پروژههای فریلنسری بسیار بالا است. بنابراین، ممکن است شما به سختی بتوانید پروژه مورد نظر خود را اخذ نمائید.
- در کسب درآمد با فریلنسری، شکست قیمتها جزو اتفاقاتی است که امکان دارد رخ دهد.
- ترافیک زمانی پروژهها، بسیار ناهمگون است. امکان دارد شما در زمانی، 3 پروژه را در دست داشته باشید؛ اما یک ماه بعد پس از اینکه آن پروژهها به اتمام رسیدند، هیچ پروژهای را برای انجام نداشته باشید!
- در نهایت، کسب درآمد با فریلنسری هیچگونه مزایای تحت عنوان حقوق بازنشستگی و بیمه نخواهد داشت.
یکی از بهترین وبسایتهایی که شما میتوانید از طریق آن پروژههای فریلنسری دریافت کنید، “پونیشا” است. همچنین، وبسایتهای دیگری نیز وجود دارند که اسامی آنها به شرح زیر است:
- پارس کدرز
- ورکفا
- تایپ ایران
- سان تایپ
- پارس فریلنسر
- منکارتو
- کاریشه
- استوک فوتو
- Fiverr
- Toptal
یکی از برترین وبسایتهای خارجی که پروژههای فریلنسری را در اختیار افراد قرار میدهد؛ فایور است.
جمعبندی کسب درآمد با فریلنسری
در این مقاله، به بررسی کامل شیوه کسب درآمد با فریلنسری، مزایا و معایب آن پرداختیم. شما میتوانید به کمک پروژههای فریلنسری، در منزل درآمدزایی کنید! تنها چیزی که به آن نیاز دارید، این است که از مهارتی ویژه و پولساز برخوردار باشید. همچنین، شما باید وقت کافی را جهت اختصاص دادن به اینکار، در اختیار داشته باشید. برخی از وبسایتهای معتبر ایرانی و غیرایرانی وجود دارند که شما میتوانید از طریق آنها به دریافت پروژههای منطبق با مهارت خود بپردازید!